Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείται για αιμομιξία και ενδοοικογενειακή βία από τον ανιψιό του



 
Ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείται από τον ανιψιό του για αιμομιξία, σωματική και ψυχική κακοποίηση και είναι αντιμέτωπος με φυλάκιση μέχρι και 50 έτη. Η είδηση αυτή έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ, και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς...  

 
σήμερα έγινε γνωστό το πρόσωπο το οποίο έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του 50χρονου τραγουδιστή. 
 
Πριν λίγες ημέρες ήμερες είχε γίνει γνωστό ότι είχα εκδοθεί περιοριστικά μέτρα κατά του τραγουδιστή από το Πουέρτο Ρίκο για ενδοοικογενειακή βία. Ωστόσο, το ποιος είχε κινηθεί νομικά δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι και σήμερα. 
 
Χθες λοιπόν, αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για τον 21χρονο ανιψιό του, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, ο οποίος υποστηρίζει ότι είχε σχέση με τον θείο του για περίπου επτά μήνες, κατά την οποία του άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις. 
 
O Πορτορικανός σταρ μετά την… εξομολόγηση του ότι είναι ομοφυλόφιλος παντρεύτηκε το 2017 με τον συριακπσουηδικής καταγωγής ζωγράφο, Χουάν Γιόζεφ και έγινα… γονείς έσω παρένθετης μητέρας έχοντας τρεις γιους και μια κόρη, τα δίδυμα, Βαλεντίνο και Ματέο, τη Λουτσία και τον Ρεν, Ο 50χρονος τραγουδιστής μοιράζεται πολύ συχνά τις… οικογενειακές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε κάθε δημόσια του εμφάνιση, δεν παραλείπει να αναφέρει πόσο πολύ αγαπάει τον σύντροφό του και τα παιδιά τους. 
 
Το 2003 διορίστηκε ως «Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNICEF», ιδρύοντας παράλληλα τον δικό του μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό «Ricky Martin Foundation». Τέσσερα χρόνια αργότερα, απέκτησε το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame. Σημαντική ήταν και η συμβολή του κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Project Hope», που ενίσχυε με εξοπλισμό προστασίας τους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας. 
 
Όσα κι αν είχε επιτύχει όμως, κατέρρευσαν σε μία στιγμή, καθώς οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει από τον 21χρονο ανηψιό του είναι εξαιρετικά σοβαρές και ακόμα κι αν καταφέρει να τις αντικρούσει, για τους περισσότερους θαυμαστές του που τον ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια, η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη.
 
elkosmos.gr