Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

ΠΙΕΡΙΑ - ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ


 Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και μάλιστα μετά και τη σημερινή δημοσίευση της συνέντευξης του περιφερειακού συμβούλου Απόστολου Τζόβα όπου στέλνει ξεκάθαρα το μήνυμα της...
 

διεκδίκησης της δημαρχίας του Δίου - Ολύμπου, φέρνει τα πάνω - κάτω, αφού πρόκειται πλέον να εκτοξεύσει τον ανταγωνισμό στο νότιο πιερικό δήμο και να σηματοδοτήσει σταθερά τον δρόμο της κάλπης προς την δεύτερη Κυριακή, μιας και ο κ. Τζόβας αποτελεί μέλος μιας ισχυρής οικονομικά οικογένειας στην περιοχή του Ανατολικού Ολύμπου που δεσπόζει στον επιχειρηματικό τουριστικό ξενοδοχειακό τομέα και απασχολεί εργαζόμενους και από τα τρία δημοτικά διαμερίσματα του δήμου (Λιτοχώρου, Ανατολικού Ολύμπου και Δίου).

Ανάλογες καταστάσεις δημιουργούνται και στον δήμο Κατερίνης από τη μέρα της επίσημης ανακοίνωσης του επιχειρηματία και πρώην προέδρου του Πιερικού Γιάννη Ντούμου, ενώ αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του επιχειρηματία και πρώην υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκου Τσακιρίδη και οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι ότι θα υπάρξουν και άλλες επίσημες ανακοινώσεις υποψήφιων δημάρχων.

Το τοπίο μέχρι στιγμής για τον βόρειο δήμο της Πιερίας, τον δήμο Πύδνας - Κολινδρού, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ως προς τις υποψηφιότητες δημάρχων και αναμένονται σύντομα να υπάρξουν και εκεί  εξελίξεις που θα αλλάξουν την επικρατούσα κατάσταση.  

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ασχέτως ποιοι άλλοι θα θέσουν υποψηφιότητα δημάρχου, ο νυν δήμαρχος Ανέστης Μανώλας και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Καζάς, θα είναι παρόντες στις κάλπες.