Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΟΥ - ΦΩΤΟ

 
 Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει το θέμα μετά τη μήνυση που υποβλήθηκε χθες στην εισαγγελία Κατερίνης κατά... 
 

του αντιδημάρχου Πρασίνου Κώστα Τσιουκάνη για παράνομη κοπή δέντρου που υπήρχε στο πεζοδρόμιο μπροστά στην οικία των μηνυτών επί της οδού Μαυροκορδάτου 10.

Ενώ η αστυνομία είχε κληθεί χθες, δεν μετέβη στον τόπο του περιστατικού, αλλά όπως καταγγέλλουν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, πήγε σήμερα στο σπίτι τους περιπολικό της αστυνομίας για να τους ζητήσει να πάρουν από το πεζοδρόμιο 4 γλάστρες και ένα μηχανάκι που βρίσκονταν κολλητά στον τοίχο του σπιτιού πάνω στο ίδιο σημείο τα τελευταία 20 χρόνια, όπως τόνισαν οι καταγγέλοντες, γιατί σύμφωνα με τους αστυνομικούς εμπόδιζαν την πρόσβαση στο πεζοδρόμιο.

Το θέμα της διαμάχης συνεχίστηκε σήμερα με τους μηνυτές να μεταβαίνουν στο αμαξοστάσιο του δήμου, προκειμένου να υποβάλλουν αναφορά κατά του αντιδημάρχου, για να περάσει από το Πειθαρχικό Συμβούλιο και μάλιστα ζήτησαν και πήραν αριθμό πρωτοκόλλου από τον δήμο. 

Και ενώ το αυτόφωρο για την σύλληψη του αντιδημάρχου λήγει απόψε η ώρα 23:59, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μηνυτής, τηλεφώνησε το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης, ζητώντας να μάθει, αν έχει συλληφθεί το μηνυόμενο πρόσωπο και του απάντησαν ότι δεν συνελήφθη.

Ο μηνυτής τηλεφώνησε και πάλι αργότερα, η ώρα 14:20, στην αστυνομία και όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ξαναρώτησε τον αστυνομικό που σήκωσε το τηλέφωνο, αν έχει συλληφθεί ο αντιδήμαρχος και τότε εκείνος του απάντησε πως του είπε στο προηγούμενο τηλεφώνημά του ότι δεν έχει συλληφθεί. 

Τότε ο μηνυτής ρώτησε τον αστυνομικό, γιατί δεν πάνε στο αμαξοστάσιο του δήμου να τον πιάσουν, αφού σήμερα που μετέβησαν εκεί για να κάνουν αναφορά για παραπομπή του αντιδημάρχου στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, είδαν περιπολικά να ανεφοδιάζονται με καύσιμα από τη δεξαμενή καυσίμων της αστυνομίας που υπάρχει παραδίπλα στο αμαξοστάσιο και τότε ο αστυνομικός τού έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο μηνυτής αναμένεται, όπως ο ίδιος δήλωσε, να υποβάλει μήνυση σήμερα το απόγευμα κατά του αστυνομικού.

Το θέμα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αναμένεται να λάβει πανελλαδικές διαστάσεις σε μεγάλη ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή πανελλήνιας εμβέλειας, όπου θα κληθούν να εμφανιστούν οι μηνυτές για να αναφέρουν το πρόβλημά τους.

 ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΕΝΩ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΗΘΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ:



















 

 

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ: