Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Σχόλιο αναγνώστη για τη σφαγή του 23χρονου στην Κατερίνη

Αναγνώστης κάτω από την χτεσινή είδηση της "ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ" για τη σφαγή του 23χρονου στην Κατερίνη έγραψε σήμερα το απόγευμα ένα σχόλιο που περιέχει μία άλλη εκδοχή για τη δολοφονία, κυρίως για τον τόπο, όπου σφαγιάστηκε το θύμα. Ο αναγνώστης γράφει πως ο άτυχος νεαρός ενδεχομένως να δολοφονήθηκε μπροστά στο σπίτι του και όχι μέσα στο αυτοκίνητο, όπως ανακοινώθηκε στα σημερινά δελτία ειδήσεων. Φυσικά, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το σχόλιο ο ίδιος δεν έχει δει κάτι. Το σχόλιο αντιληφθήκαμε προ ολίγου και το παραθέτουμε αυτούσιο :



"Βρισκομαι στην ιδια γειτονια με τον 23χρονο νεαρο και σχετικα με τη δολοφονια του μπορω να σας πω με μια σχετικη σιγουρια(σε αντιθεση με τα πολλα σεναρια που εχουν ακουστει ) οτι η σφαγη εγινε μπροστα απο το σπιτι του, στην οδο Σβορωνου και Δ.Γουναρη εξω απο το 15ο δημοτικο.
Γυρω στις 9 το βραδυ βρισκομουν στο παρκινγκ της πολυκατοικιας μου οταν ακουσα φωνες απο το σχολειο.Ηταν Καποιοι νεαροι(4-5) που τσακωνονταν σε πολυ εντονο υφος. Οταν μετα απο 15 λεπτα περασα απο το σημειο ειδα 2 ατομα να καθονται στα σκαλοπατια του σχολειου.
Μετα απο λιγο ενημερωθηκα για τη δολοφονια του νεαρου, το ονομα του οποιου δεν υπαρχει λογος να αναφερουμε".