Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ομοσπονδιακός προπονητής ο Κριζαλιώτης Ιωάννης στην ε.ο.φ .πάλης!

Στη Λάρισα στη β' φάση πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων-εφήβων ελληνορωμαϊκής πάλης, στις 26-27 Φεβρουαρίου,μετά από μια ακόμη πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας Πάλης του Αρχέλαου και του Μ. Αλέξανδρου Πύδνας με καθοδηγητή τον κ. Κριζαλιώτη Ιωάννη οι αθλητές της Πιερίας κατέκτησαν άλλα δυο αργυρά μετάλλια,στην κατηγορία των 63 κιλών ο Κωτούλας Δημήτριος και στα 74 κιλά ο Νικολάκης Σταύρος. Με μεγαλη συμμετοχή από αθλητές απ όλη την Ελλάδα στο πανελλήνιο ελ-κης πάλης στη Λάρισα οι κατερινώτες αθλητές πρόσθεσαν, μετά το χρυσό μετάλλιο  του Εγγονίδη την προηγύμενη εβδομάδα στη βαριά κατηγορία άλλα δύο μετάλλια, καθιερώνοντας την Πιερία μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις πανελλαδικά στην πάλη!
  Στη Λάρισα περίμενε και τον προπονητή του Αρχέλαου κ. Κριζαλιώτη Ιωάννη,ο πρόεδρος της ομοσπονδίας πάλης κ. Θάνος Κωσταντίνος όπου του ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου που τον καθορίζει ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής ομάδας πάλης παίδων εφήβων και του παρέδωσε τα συμβόλαια για υπογραφή!
  Ο ομοσπονδιακός  προπονητής κ. Κριζαλιώτης Ι υπέγραψε, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και φανερά ικανοποιημένος δήλωσε πως αναγνωρίστηκε το μεγάλο έργο και η σκληρή δουλειά όλων των προηγούμενων χρόνων! Στη φωτογραφία ο
Κωνσταντίνος Θάνος με τον Ιωάννη Κριζαλιώτη.