Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Πανθρακικός - ΑΕ Ποντίων 1-0 σε φιλικό παιχνίδι

___logo2

    
  Την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Πανθρακικός σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι που έδωσε στα πλαίσια προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.
panthrakikos
Οι πρώτες καλές ευκαιρίες του παιχνιδιού χάθηκαν από τον Πανθρακικό με τους Μίνγκα και Σουλτανίδη να μην μπορούν να ευστοχήσουν από πλεονεκτική θέση και τους φιλάθλους να μην πανηγυρίζουν την επίτευξη κάποιου τέρματος. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν με την σειρά τους μια πολύ καλή ευκαιρία στο 35ο λεπτό όταν ο Κωνσταντινίδης από πολύ καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά ώστε να πετύχουν κάποιο τέρμα και τα κατάφεραν με τον Γιάννη Γωνιάδη που με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός: Σικαλιάς, Μουνάφο, Λιαπάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Σαρακατσάνος, Σουλτανίδης, Στάθης ,Μπαικαρά, Ουέλιγκτον, Χρήστου. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Σίμωσης, Σκλιοπίδης, Κουτσόπουλος Μοσχάκης , Βαγγελόπουλος, Βλάχος, Γωνιάδης και Ρεκλείτης.
ΑΕ Ποντίων Κατερίνης: Κελπέκης, Σαββίδης, Χασιώτης, Δεληζήσης, Χιντζίδης, Τροίρης, Σαπάνης, Κωνσταντινίδης, Λιόλιος, Πέντσας, Μουρατίδης. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Μαλαμίδης, Παπατολίκας, Πετράκος, Τσιτλακίδης, Χιονίδης, Βαιδαμενίδης, Πανανός, Σάλτας, Παπαδόπουλος.