Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Θα αφαιρέσουν τον τίτλο του «Επίτιμου» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ αν στηρίξει ΝΤΟΡΑ!

Θα αφαιρέσουν τον τίτλο του «Επίτιμου» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ αν στηρίξει ΝΤΟΡΑ!


   Πολύ σοβαρό θέμα αναμένεται να δημιουργηθεί στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας η στάση που πρόκειται να κρατήσει ο Κων/νος Μητσοτάκης έναντι του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Όπως έμαθε το Fimotro, ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. ξεκαθάρισε στους στενούς του συνεργάτες ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες της κόρης του Ντόρας Μπακογιάννη. Μέχρι σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης διατύπωνε ενστάσεις για την ίδρυση του νέου κόμματος από τη Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά ως φαίνεται, το πρόσφατο οικογενειακό συμβούλιο που έγινε στο σπίτι στην Γλυφάδα, φαίνεται ότι άλλαξε τις απόψεις του Μητσοτάκη, κάτι που είχε διαφανεί από τη διαρροή της δήλωσής του ότι «το κόμμα της Ντόρας θα μπει στη Βουλή».
Η στάση που πρόκειται να κρατήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν, θα είναι «στάση κριτικής έναντι της Νέας Δημοκρατίας», όπως ήδη έκανε σήμερα στο Βήμα fm, ώστε να φέρει στα άκρα την ηγεσία του κόμματός του προκειμένου αυτή να λάβει τις αποφάσεις για το πολιτικό του μέλλον στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Γιατί, όπως ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν, στην οικογενειακή συγκέντρωση της Γλυφάδας παρέστη και ο Κυριάκος, στον οποίο ετέθησαν σκληρά πολιτικά διλήμματα για το ποια θα είναι η στάση του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει λάβει τις αποφάσεις του βάση των οδηγιών που έχει δώσει ο πατέρας του.
Το ερώτημα είναι τι θα πράξει η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, απέναντι στον Κώστα Μητσοτάκη που έχει τον τίτλο του επιτίμου προέδρου της Ν.Δ. και θα υποστηρίζει στις εκλογές ένα άλλο πολιτικό κόμμα!
Το ερώτημα αυτό ετέθη σε συνεργάτες του Κ. Μητσοτάκη οι οποίοι υποστήριξαν μετά βεβαιότητας ότι ο Σαμαράς δεν θα τολμήσει να τον διαγράψει. Οι δικές μας πληροφορίες, αναφέρουν ότι ΔΕΝ θα τον διαγράψει ο Σαμαράς τον Μητσοτάκη, αλλά θα του αφαιρέσει τον τίτλο του επιτίμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας!
Κρατήστε την πληροφορία και θα δείτε λίαν συντόμως τι θα συμβεί…