Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Να παραιτηθεί ο ΠτΔ Καρ. Παπούλιας για λόγους ευθιξίας και πατριωτισμού


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ


    Με την παραμονή του στο προεδρικό αξίωμα επικυρώνει την εγκληματική και κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης.

Με τα απανωτά χαράτσια που επιβάλλει η κυβέρνηση της ελεγχόμενης χρεοκοπίας στο μέσο πολίτη που απροστάτευτος δέχεται την φοροεπιδρομή προκαλεί κοινωνική έκρηξη που θα συμπαρασύρει το πολιτικό σύστημα που κατεδαφίζεται μέρα με την ημέρα. η χώρα είναι σε αδιέξοδη κατάσταση σε ότι αφορά τον βαθιά οικονομική κρίση και ύφεση που διαπερνά τα μεσαία και χαμηλά κοινωνικά στρώματα που οδηγούνται κυριολεκτικά στην εξαθλίωση και τον υποσιτισμό.


Οι δανειστές μας επιβάλλουν για την άντληση νέου δανείου αυστηρότερους ακόμη όρους που είναι αδύνατο να αντέξει ο μέσος πολίτης που βλέπει την θέση του να χειροτερεύει και να μην δύναται να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις βιοτικές ανάγκες του, πέραν των ληξιπρόθεσμων δανειακών υποχρεώσεων του που έχουν πλέον κηρυχθεί ληξιπρόθεσμες και απαιτητές. Η κυβέρνηση σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια διάσωσης της χώρας υπακούει αδιαμαρτύρητα στις προσταγές της τρόικας που απαιτεί να μειωθεί δραστικά το δημοσιονομικό έλλειμμα ώστε να εκταμιευτεί η 6 η δόση. Μας ζητούν ολοένα μεγαλύτερα ανταλλάγματα ακόμη χαμηλότερους μισθούς κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων που επίκειται ώστε να πορευτούμε στον δρόμο τις σταθερότητας και ανάπτυξης. Η εποπτευόμενη Ελλάδα δεν καταφέρνει να προσαρμοστεί ώστε να συνεχίσει η χρηματοδότηση όπως απαιτούν οι αξιωματούχοι της ΕΕ. Η τρόικα έχει δώσει προθεσμία στην Ελλάδα να κάνει τις διαρθρωτικές αλλαγές που τα αρμόδια υπουργεία αδυνατούν να προωθήσουν διότι έχουν αντιμέτωπη ολόκληρη την κοινωνία. Ο προϋπολογισμός θα αποτύχει δεν θα εκτελεστεί παρά τα επιπλέον μέτρα που λαμβάνονται. Οι απολύσεις με πρόσχημα την εφεδρεία έρχονται, η μείωση συντάξεων ακόμη και του ΟΓΑ και η κατάργηση επιδομάτων αλλά και οι αποκρατικοποιήσεις που επαγγέλετο η ΝΔ που ουδέν έπραξε και δυστυχώς καθυστερούν. Νομίζω ότι πρέπει ορισμένοι κυβερνητικοί βουλευτές να αδιαφορήσουν για τα ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΑ ΝΙΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Η ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΗΥΔΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ.
Ο ΠτΔ ΚΑΡ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ
ΜΗΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΘΙΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΔΙΑΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.


ΒΑΣ. ΝΟΥΛΕΖΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Σημείωση : Το παρόν άρθρο ελπίζουμε να αφυπνίσει και να δραστηριοποιήσει τους κυβερνητικούς Βουλευτές Ν. Πιερίας
που υπερψηφίζουν ανερυθρίαστα τα νομοθετικά εκτρώματα της κυβέρνησης