Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Σήμερα Δευτέρα λειτουργεί η Βιολογική Αγορά Κατερίνης από τις 12-14:00

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Ευχές για μία νέα χρονιά με υγεία και αγάπη!

Δημιουργικότητα, αλληλεγγύη, ανθρώπινη επικοινωνία. Μέσα από τις δυσκολίες της χρονιάς ας προκύψουν διεκδικήσεις για το καλό όλων μας αλλά και του πλανήτη και όλων των πλασμάτων που κατοικούν σ' αυτόν!
 Ας μην φοβηθούμε να πούμε όχι στα άδικα επαναλαμβανόμενα και παράλογα μέτρα αυτών που μας κυβερνούν. Άλλωστε όλοι νοιώθουμε και γνωρίζουμε πιο είναι το σωστό. Ας πάρουμε τις ζωές μας επιτέλους στα χέρια μας. 
Να μοιραστούμε γνώσεις, τροφή, υλικά αγαθά.....  Η χώρα μας έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μην πεινάσει κανείς. Αρκεί να ξεκινήσουμε δράση, όχι άλλο παθητικοί δέκτες. Όλοι αυτοί που αποφασίζουν τόσα χρόνια για μας αυτό θέλουν, φοβισμένους πολίτες , φοβισμένους καταναλωτές.  
Επιλέγουμε φυσική καλλιέργεια, η γη μας δεν αντέχει άλλα χημικά φυτοφάρμακα. Επαναχρησιμοποίηση, οικονομία στους πόρους της γης. Οικολογικά αρχιτεκτονική με βιοκλιματισμό. Διάσωση των παραδοσιακών ποικιλιών. Όλες οι ως τώρα κατευθύνσεις είναι αντίθετες, είναι με το μέρος των κερδών των μεγάλων πολυεθνικών. Ας κάνουμε όλοι την δική μας έρευνα και να βρούμε τις πραγματικές αλήθειες! Ενεργοί πολίτες με κρίση!

Σας ενημερώνουμε ότι η βιολογική αγορά Κατερίνης σήμερα Δευτέρα 2 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει από τις 12 μέχρι τις 16:00 στο γνωστό μέρος στο στενό δίπλα στο 7ο γυμνάσιο επί της 19ης Μαΐου.

-- 
Οικολογική Ομάδα "Μητέρα Γη"