Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

«Εξαιρετικά ταλαντούχος ο Καγκάβα»

Γ. Ρούνεϊ: Ανυπομονώ να παίξω μαζί του

«Εξαιρετικά ταλαντούχος ο Καγκάβα» 
   Ενθουσιασμένος με τον νεοαποκτηθέντα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίνζι Καγκάβα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» πιστεύει πως η βοήθεια του Ιάπωνα ποδοσφαιριστή θα είναι πολύτιμη ώστε να ενισχυθεί η επιθετική γραμμή της αγγλικής ομάδας, μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για το νέο συμπαίκτη του.

«Ο Σίνζι προσαρμόστηκε αρκετά γρήγορα. Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη. Του αρέσει να πηγαίνει πάνω στην μπάλα και να διατηρεί τα πράγματα απλά. Είναι πολύ αποτελεσματικός με την μπάλα στα πόδια. Είναι σπουδαίο να έχουμε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του και νομίζω ότι θα δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες τις οποίες θα μπορέσω να εκμεταλλευτώ τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μας», ήταν τα λόγια του Ρούνεϊ.

Ενόψει του φιλικού παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο οποίο θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη(8/8), ο 26χρονος δηλώνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πως σε αυτά τα παιχνίδια το αποτέλεσμα δεν μετράει.

«Είναι εκπληκτικό να παίζεις μεγάλα παιχνίδια και το ματς με την Μπαρτσελόνα σίγουρα χαρακτηρίζεται έτσι. Ο αγώνας αποτελεί μέρος της προετοιμασίας μας και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα σωστά πράγματα. Θέλουμε να διασκεδάσουμε το παιχνίδι», δήλωσε ο επιθετικός για να προσθέσει:

«Το αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μου. Προπονούμαι εδώ και δύο εβδομάδες περίπου και δουλεύω σκληρά. Προς το παρόν όλα πάνε καλά».

Πηγή: Sport-fm.gr