Μοσχάρια
που χαλαρώνουν κάτω από τη σκιά των φωτοβολταϊκών
πάνελ ακούγονταςκλασική μουσική και τρώγοντας γκουρμέ
ζωοτροφές εμπλουτισμές με ρίγανη, δυόσμο και βασιλικό είναι η εικόνα που
συναντάει κανείς στη φάρμα Κουτσιώφτη στο Μακροχώρι Ημαθίας. Μια
ιδιαίτερη κτηνοτροφική μονάδα που παράγει με φυσικό τρόπο μοσχαρίσιο
κρέας πλούσιο σε Ω3 λιπαρά και εξαιρετικό άρωμα.Τα αδέλφια
Δημήτρης και Γιούλης Κουτσιώφτης κληρονόμησαν μια φάρμα συμβατικής
εκτροφής από τον παππού τους, αλλά, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, δε
σταμάτησαν σ' αυτό.