Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, Δόξα Δράμας και Ολυμπιακός Βόλου ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ και μοιράστηκαν από ένα βαθμό και τις... κακές εντυπώσεις. 
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να δημιουργήσουν ελάχιστες φάσεις, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν τίποτα παραπάνω από ένα δοκάρι στο 33' με τον Γόγολο. Οι «Μαυραετοί» περιορίστηκαν στο να αμύνονται, αρκετές φορές μάλιστα πολύ σκληρά και στο όριο της κάρτας, προκειμένου να μην απειληθούν και να δοκιμάσουν να χτυπήσουν στην κόντρα, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ.
 
Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, αποτέλεσμα που βολεύει περισσότερο την Δόξα που έδειξε πως αντέχει στην πίεση. Αντίθετα, οι ερυθρόλευκοι για ακόμα μία φορά δυσκολεύτηκαν απέναντι σε κλειστές άμυνες και θα χρειαστούν αρκετή δουλειά στον τομέα αυτό αν θέλουν να διεκδικήσουν την άνοδο.

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γουμάγιας, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης (46' Ρούσεφ), Κοντέων, Κάπελ (63' λ.τ Καμινιώτης), Πουλάκος (55' Θάνος), Περπερίδης, Στεργιανός, Μπάρος, Μιλένκοβιτς.
Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Κατσιαρός, Γιενγκά (82' Γαλάνης), Γόγολος, Ογιαρμπίντε, Ανιέτε, Παλαιολόγος, Στουρνάρας (89' λ.τ Καρράς), Πινδώνης, Στογιάνοφ, Κόλεφ (46' Μπολάτι).