Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ο Σαββίδης κάλεσε τον Πούτιν στην Τούμπα!

 


   

  Η φημολογία παρουσίας του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, την επόμενη Κυριακή στην Τούμπα, όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στη Θεσσαλονίκη.

Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον επίσημο ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα, εάν συμβεί, θα πρόκειται για ένα εντυπωσιακό γεγονός, αφού μιλάμε για έναν από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον πλανήτη, ο οποίος θα έρθει ανεπίσημα στη χώρα μας.

Φυσικά, το… σενάριο στηρίζεται στο γεγονός ότι ο νέος ιδιοκτήτης του «δικέφαλου» του Βορρά, Ιβάν Σαββίδης, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας.

Άλλωστε, πρόσφατα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε τον ομογενή επιχειρηματία σε εκδήλωση που έγινε στις 4 Νοεμβρίου, παραμονές της εθνικής επετείου της Ρωσίας και την οποία «ανέβασε» στην προσωπική του ιστοσελίδα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης υπήρξε στο παρελθόν βουλευτής με το κόμμα του Πούτιν για δύο θητείες στη Δούμα (ρωσική Βουλή), ενώ παλιότερα έχει τιμηθεί από τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας.