Εύκολη συνταγή με απαλή γεύση
480 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
8 κουταλιές του γλυκού κακάο σκόνη
4 κουταλιές της σούπας κονιάκ
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το γάλα μέχρι να κάψει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη σοκολάτα, ανακατεύοντας καλά μέχρι να λιώσει.
Συμπληρώνουμε το κακάο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Τελευταίο προσθέτουμε το κονιάκ.
Πριν να σερβίρουμε, ζεσταίνουμε ξανά όλο το μείγμα και πασπαλίζουμε με τριμμένο μπισκότο.
