Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Η Βίκυ Σταμάτη δεν ήθελε τον χλιδάτο γάμο! Αναγκάστηκε




  Όχι! Αυτόν τον χλιδάτο γάμο στο Παρίσι δεν τον ήθελε η ίδια! Αναγκάστηκε η Βίκυ Σταμάτη να κάνει αυτόν τον γάμο καθως έπρεπε να αποφευχθούν φασαρίες με την πρώην σύζυγο Τσοχατζόπουλου κι άλλα συγγενικά του πρόσωπα. Η ίδια, μάλιστα, δηλώνει πως δεν θα είχε πρόβλημα να παντρευόταν ακόμα και σε χωριό. 


H Σταμάτη, εξάλλου, διατείνεται πως οι καλεσμένοι της ήταν μόνο 33 άτομα και πως ο στολισμός της εκκλησίας ήταν πολύ απλός. Αναφορικώς με τη δεξίωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία του κόσμου, το George V που ανήκει στην αλυσίδα Four Seasons, η σύζυγος Τζοχατζόπουλου υποστηρίζει πως επιλέχτηκε εξαιτίας του ότι ήταν δίπλα στην εκκλησία που παντρεύτηκαν και πως οι καλεσμένοι ήταν λιγότεροι από 33.
Ο γάμος που έγινε στις 11 Ιουλίου του 2004 στη γαλλική πρωτεύουσα τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας όχι μόνο για το πανάκριβο νυφικό γνωστού σχεδιαστή που φόρεσε η κ.Σταμάτη αλλά και την προσήλωση και την ευτυχία του ζευγαριού στο μυστήριο.

Εννέα χρόνια μετά η Βίκυ Σταμάτη υποστηρίζει ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν εκείνος που επέλεξε το Παρίσι για το γάμο τους, ενώ εκείνη σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου τους δεν είχε πρόβλημα να κάνει το γάμο της ακόμη και σε…. χωριό!

Στο μεταξύ, αύριο Δευτέρα ξεκινά η απολογία Τσοχατζόπουλου στη δίκη που διεξάγεται με βασικό κατηγορούμενο τον ίδιο.
Ντίνα Κ
 madata.gr