
Μια
"γεύση" από την ελληνική παραγωγή τροφίμων και κρασιών θα έχουν την
ευκαιρία να πάρουν οι επισκέπτες της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
(ΔΕΘ), στο πλαίσιο της θεματικής έκθεσης για την ελληνική γαστρονομία,
που θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο 14.
Θα "καταλάβει" ένα ολόκληρο περίπτερο και έχει στόχο να
αποτελέσει χώρο συνάντησης Ελλήνων παραγωγών του κλάδου με τους Έλληνες
και ξένους επισκέπτες της Έκθεσης.
Η διοργάνωση αυτή θα δώσει,
παράλληλα, την ευκαιρία στους παραγωγούς να προβάλλουν και να πουλήσουν
άμεσα τα προϊόντα τους (λιανική και χονδρική πώληση), αλλά και να
αναζητήσουν συνεργάτες ανάμεσα στους επισκέπτες επαγγελματίες που θα
προσκληθούν.