Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ





  Το καλοκαίρι τελειώνει και με αφορμή και την επιστροφή των εκδρομέων από τις διακοπές μικρές ή μεγάλες, οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ συγχαίρουν όλες τις ποδηλατικές ομάδες που για ακόμη μια... 

χρονιά δεν είχαν καμιά εμπλοκή σε δυστύχημα αν και διένυσαν ποδηλατικά κυριολεκτικά, εκατοντάδες χιλιόμετρα! Ειδικά την ποδηλατική ομάδα του Σ.Ε.Ο.Κατερίνης (από το 2000!), τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ Παλαιού και Νέου Κεραμιδίου, τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ Νεοκαισάρειας και ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον νέο και δυναμικό σύλλογο τους : ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ για την μεγαλύτερη σε χιλιόμετρα και συμμετοχή , ασφαλή ποδηλατοπορεία που έγινε το 2013! Σαν ποδηλάτες δεν χαλαρώνουμε αντίθετα πάντα επαγρυπνούμε.Προσέχουμε τους άλλους και τον εαυτό μας και για όσους δεν το γνωρίζουν ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας ισχύει και για τα ΠΟΔΗΛΑΤΑ! 

 Το πρόγραμμα των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ για το 2013-14 συνοπτικά: ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ-ΟΚΤΩΒΡΗΣ –ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2013 : Κυκλοφοριακή αγωγή στην πράξη (πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής) & παρουσίαση ολυμπιακού αθλήματος ΒΜΧ σε πίστα ΜΧ. ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013-14 : Ελεύθερη Κατάβαση σε χιόνι (dh) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 : Συντήρηση ποδηλατικού πάρκου Παλιό Κεραμίδι και διάνοιξη νέων ποδηλατικών διαδρομών . ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014: Μεγάλη ποδηλατοβόλτα 50χλμ με αφορμή το «ΣΦΕΝΔΑΜΙ ΜΤΒ 2014» & <>. ΜΑΪΟΣ –ΙΟΥΝΙΟΣ 2014: Ποδηλατοβόλτες 40χλμ & ιαματικά λασπόλουτρα Κίτρος. ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ-ΟΛΥΜΠΟΣ. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014: Μεγάλη ποδηλατοβόλτα 90χλμ, << Χαρίζουμε πολλές μέρες στο δάσος>>.  
 Όλο το χρόνο πραγματοποιούνται εκδρομές με ελεύθερη συμμετοχή από +40χλμ μέχρι 120χλμ(!!!) σε κλειστές ασφαλείς ομάδες . Πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (face book) EXTREME ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ , 7ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 72 ΤΗΛ : 23510 73977 Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν και μπορεί να συμμετέχει ο καθένας, ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης. Παρέχεται πλήρης διασωστική & τεχνική υποστήριξη. 
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΜΗΛΙΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ