Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Πάτρα: Σε σοκ ο πατέρας και οδηγός του τροχαίου με θύμα 19χρονη

 

  Δραματικές στιγμές και για την οικογένεια του πρώην διοικητή του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» και νυν διοικητικό διευθυντή του Καραμανδανείου Διονύση Παπαδιονυσίου, καθώς ο 22χρονος γιος του ήταν ο οδηγός του δικύκλου που ενεπλάκη στο τροχαίο στην Πατρών-Κλάδους την Τρίτη στο οποίο έχασε τη ζωή της η 19χρονη φίλη του και συνεπιβάτης Ιφιγένεια Χαραλ. Τσορτανίδη. 




Ο θάνατος της κοπέλας από τη μια αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός του γιου του από την άλλη είχαν ως αποτέλεσμα να φορτιστεί επικίνδυνα ο Διονύσης Παπαδιονυσίου, ο οποίος εισήχθη στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» μετά από ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο, εξαιτίας αύξησης της αρτηριακής πίεσης. Πρέπει να σημειωθεί ότι προ μηνών ο κ. Παπαδιονυσίου είχε εισαχθεί και πάλι στην Καρδιολογική Κλινική, εξαιτίας ασφυκτικής πίεσης που ένιωσε κατά τη διάρκεια τέλεσης των καθηκόντων του ως διοικητής. Και το χτύπημα επήλθε την περασμένη Τρίτη, όταν πληροφορήθηκε για την εμπλοκή του γιου του στο τροχαίο.

Ο 22χρονος οδηγός του δικύκλου μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ΙΧ, ενώ η βροχή ήταν δυνατή. Μόλις η κατάσταση του σταθεροποιήθηκε από τους γιατρούς του «Αγίου Ανδρέα», ο 22χρονος θέλησε να πληροφορηθεί για την κατάσταση της φίλης του μετά το τροχαίο. Και όταν του αποκάλυψαν ότι είχε πεθάνει, ο 22χρονος κατέρρευσε. Εν τω μεταξύ, χθες το μεσημέρι έγινε στην εκκλησία Δαμουλιανάτων Παλικής στην Κεφαλλονιά η κηδεία της 19χρονης Ιφιγένειας Χαραλ. Τσορτανίδη. Ο πόνος ανείπωτος για τα μέλη της οικογένειας της 19χρονης, που διαμένουν στην Κεφαλλονιά. Η Ιφιγένεια Τσορτανίδη είχε γεννηθεί στην Πάτρα, όμως από τα 8 της χρόνια διέμενε στην Κεφαλλονιά, όπου εργάζεται ο πατέρας της. Από το νησί έφυγε πριν από ένα χρόνο για να έρθει στην Πάτρα και να σπουδάσει σε ιδιωτικό ΙΕΚ.
πηγη www.dete.gr