Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Λάρισα: Σύλληψη 34χρονου για εκβίαση επιχειρηματία

Λάρισα: Σύλληψη 34χρονου για εκβίαση επιχειρηματία 




   Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ένας άνδρας, 34 ετών, κατηγορούμενος για εκβίαση εις βάρος ενός ιδιοκτήτη επιχείρησης.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε έπειτα από σχετικές καταγγελίες του 55χρονου επιχειρηματία, σύμφωνα με τις οποίες ο 34χρονος απαίτησε εκβιαστικά και με απειλές από τον ίδιο την καταβολή του χρηματικού ποσού των 3.000 ευρώ προκειμένου να του παραδώσει Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο είχε ιδιοποιηθεί παράνομα στις 2 Απριλίου από την επιχείρησή του στην Καρδίτσα.

Σε προκαθορισμένη χθεσινή συνάντηση των δύο ανδρών, ο 55χρονος παρέδωσε στον 34χρονο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 1.695 ευρώ, ενώ στη συνέχεια αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον δράστη, από την κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα καθώς και το Ι.Χ. φορτηγό, το οποίο παραδόθηκε στον νόμιμο δικαιούχο του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή του δράστη και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. 


zougla.gr