Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Αυτός είναι ο βαρυποινίτης που χτύπησε τον Ξηρό (εικόνα)

 
 
   Σφοδρή επίθεση από βαρυποινίτη κρατούμενο δέχθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός μέσα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού, ο Ξηρός δέχτηκε πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο και όταν μεταφέρθηκε στο ιατρείο των φυλακών.

Την... 

επίθεση επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος επισήμανε ότι ο πελάτης του δεν κατήγγειλε το περιστατικό ούτε ζήτησε προστασία από τη διεύθυνση των φυλακών.

Πίσω από την επίθεση φέρεται να βρίσκεται ο βαρυποινίτης Βασίλης Βαρελάς, κασκαντέρ που αντικαθιστούσε τον Τσακ Νόρις σε επικίνδυνες σκηνές. Ο Βαρελάς έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία ενός 35χρονου Αλβανού και του μόλις 2 ετών γιου του τον Νοέμβριο του 2011, ενώ κατηγορείται ότι μέσα από τις φυλακές συντόνιζε σκληρή ομάδα εκβιαστών στην Καλαμάτα.

Τα ερωτήματα πάντως που προκύπτουν σχετικά με τους λόγους της επίθεσης στον Χριστόδουλο Ξηρό από τον Βασίλη Βαρελά, με τον οποίο, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα είναι μέχρι σήμερα γνωστά, δεν φέρονται να είχαν προηγούμενα. Ως εκ τούτου, ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση;  
Ποιον ενόχλησε ο Ξηρός και δόθηκε η εντολή ξυλοδαρμού του;  
Στα εν λόγω ερωτήματα αρμόδιος να απαντήσει είναι ο… έκθετος διευθυντής των φυλακών, ο οποίος δεν φρόντισε να διαφυλάξει τη σωματική ακεραιότητα των κρατουμένων.
Πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής επίσημη ενημέρωση δεν έχει υπάρξει ούτε από τις φυλακές αλλά ούτε και από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

 


defencenet.gr