Στη ληστεία του Διστόμου φέρονται να εμπλέκονται τα δύο άτομα που συνελήφθησαν κατά την αστυνομική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου στο Βόλο.
Μέχρι στιγμής έχουν...
Μέχρι στιγμής έχουν...
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί περικύκλωσαν μια μεζονέτα που ήταν το κρυσφήγετο τριών φερόμενων ως ληστών του Διστόμου με σκοπό να τους συλλάβουν. Κατά την έφοδο των αστυνομικών, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΚΑΜ, ένα από τα άτομα αρνήθηκε να παραδοθεί στους αστυνομικούς και αυτοκτόνησε με καλάσνικοφ.
Στη συνέχεια, οι άλλοι δύο παραδόθηκαν στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και θα μεταφερθούν στην Αθήνα, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για σωρεία ληστειών.
Στο σπίτι βρέθηκαν παρκαρισμένα τρία αυτοκίνητα και οπλισμός, που αναμένεται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
