Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ευχαριστήριο Πυροσβεστικών Υπαλλήλων


     Προς : Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών& Ναυαγοσωστών, Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης Ε.Ε.Σ.


«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε όλοι οι Πυροσβεστικοί Υπάλληλοι του Νομού Πιερίας να εκφράσουμε τις Ευχαριστίες μας για τα δύο 20ωρα εκπαιδευτικά προγράμματα “Βασικών Γνώσεων Πρώτων Βοηθειών” που προσέφερε ο Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών και πραγματοποιήθηκαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές, κυρίους Κατιρτζή Δημήτριο και Οικονόμου Ναούμ»
Υπενθυμίζουμε ότι... 

στα δυο εκπαιδευτικά προγράμματα συμμετείχαν 52 Πυροσβέστες που εκπαιδευτήκαν τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά στις Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών, Βασική Υποστήριξη Ζωής (ΚΑΑ &ΑΕΑ), Αιμορραγίες & Τραύματα, Μυοσκελετικές Κακώσεις, Προβλήματα από την έκθεση στο Περιβάλλον, Επείγοντα Περιστατικά, καθώς και σε αντικείμενα πέραν του 20ωρου προγράμματος όπως αφαίρεση κράνους, πλήρη ακινητοποίηση σε σανίδα διάσωσης καθώς και στην χρήση του γιλέκου απεγκλωβισμού.


   Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης, Αντιπύραρχο κ. Φαλάρα Ευάγγελο για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχε στο Πυροσβεστικό προσωπικό καθώς και τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχο κ. Βασιλειάδη Ιωάννη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας ως προς την διοργάνωση του σεμιναρίου.
 

Με την πεποίθηση ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και ειδικά οι Εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες θα είναι πάντα δίπλα μας και θα καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες σε Ανθρώπους που τους χρειάζονται, σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας.

Γιάννης Ιωαννίδης - Υπ. Δημ. Σχέσεων & Τύπου της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.
Aλέξανδρος Τσέγκος - Μέλος Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.
-Αντιπρόσωποι Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.)