Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η γυναίκα που επέζησε από τον δημοσιογράφο-δολοφόνο μιλάει για το διπλό έγκλημα που έγινε μπροστά στα μάτια της

 
  
 
  Λίγες εβδομάδες μετά το φονικό περιστατικό που συγκλόνισε την Βιρτζίνια των ΗΠΑ με τον Βέστερ Λι Φλάναγκαν να ανοίγει πυρ εναντίον δύο πρώην συναδέλφων του στο σταθμό WDBJ7, μιλάει η γυναίκα που επέζησε του μακελειού.

Η... 

Βίκι Γκάρντνερ, η οποία την ώρα της επίθεσης παραχωρούσε συνέντευξη στην Άλισον Πάρκερ και μεταδιδόταν ζωντανά χάρη στον εικονολήπτη Άνταμ Γουάρντ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους από τον πρώην ρεπόρτερ, μίλησε στο δίκτυο Fox για την τρομακτική εμπειρία της.

«Ήταν όλα πολύ, πολύ γρήγορα. Είδα κίνηση. Και μετά πυροβολισμούς. Πολλούς πυροβολισμούς. Έπειτα από ένα σημείο κι έπειτα, ήταν όλα πολύ χαοτικά», δήλωσε η επιζήσασα που νοσηλεύτηκε και υποβλήθηκε σε αφαίρεση νεφρού, αλλά και μέρους του παχέος εντέρου.

Εξήγησε, μάλιστα, πως μόλις ο Φλάναγκαν άρχισε να πυροβολεί έπεσε στο έδαφος και πήρε εμβρυική στάση παριστάνοντας ότι έχει χάσει τη ζωή της, ωστόσο, ο άνδρας την πλησίασε, πυροβολώντας την στην πλάτη.

«Ηρθε από πίσω μου και με πυροβόλησε στην πλάτη», πρόσθεσε η γυναίκα στην πρώτη της συνέντευξη μετά το μακελειό.

Η Γκάρντνερ, όμως, αναφέρθηκε και στα θύματα της τραγωδίας, λέγοντας: «Η καρδιά μου πηγαίνει στην Άλισον και τον Άνταμ. Γιατί να σωθώ εγώ και να φύγουν εκείνοι;».