Υλικά για 8-10 άτομα
- 180 γραμμάρια ένταμ
- 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 200 γραμμάρια σόδα αναψυκτικό
- 1 συσκυασία φύλλο σφολιάτας (750 με 850 γραμμάρια)
- 200 γραμμάρια φέτα χοντροκομμένη
- 180 γραμμάρια γκούντα
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς, έπειτα σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τα τυριά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
- Στη συνέχεια βουτυρώνουμε ένα μεγάλο πυρέξ ή ταψί και απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας, κατόπιν ρίχνουμε τα τυριά και κλείνουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας από πάνω.
- Έπειτα χαράζουμε την πίτα ελαφρά σε κομμάτια και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και μετά με τη σόδα.
- Αφήνουμε να σταθεί για περίπου μια ώρα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει για περίπου 50 - 60 λεπτά.
- Αφήνουμε λίγο να κρυώσει πριν σερβίρουμε.
