Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ, ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ


Η είδηση ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ πραγματοποίησε έστω και λιγοστά βήματα... 

με τη βοήθεια του φροντιστή του και ότι κούνησε το χέρι του, προκάλεσε ενθουσιασμό στους ανά τον κόσμο θαυμαστές του, αλλά και μεγάλη χαρά στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο. Πολύ γρήγορα ωστόσο, άπαντες «προσγειώθηκαν» στην πραγματικότητα, καθώς η μάνατζερ του Γερμανού πιλότου της Formula 1, διέψευσε κατηγορηματικά το εν λόγω δημοσίευμα, ζητώντας να γίνεται πιο υπεύθυνη ενημέρωση.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Bunter, ο Γερμανός πιλότος κατάφερε να κάνει λίγα βήματα με τη βοήθεια του φροντιστή του. Παράλληλα, το περιοδικό υποστήριξε πως ο Μίκαελ Σουμάχερ κίνησε ελαφρώς το ένα χέρι του. «Ο Μίκαελ είναι πολύ αδύνατος, αλλά μπορεί να περπατάει ξανά για λίγο με τη βοήθεια των θεραπευτών του. Μπορεί να κάνει δύο βήματα και να σηκώσει το χέρι του», γράφτηκε χαρακτηριστικά.

Η μάνατζερ του Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ φρόντισε, ωστόσο, να διαψεύσει το δημοσίευμα ,τονίζοντας πως: «Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να ξεκαθαρίσουμε πως οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί δεν ευσταθούν. Είναι ανεύθυνο να κυκλοφορούν τέτοιες φήμες, καθώς λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, η ιδιωτικότητα είναι πολύ σημαντική για τον Μίκαελ. Δυστυχώς, δίνουν ψεύτικες ελπίδες».

Αξίζει να σημειωθεί, πως η σύζυγος του Γερμανού πιλότου, Κορίνα έβαλε προς πώληση το ιδιωτικό τζετ, αλλά και το σπίτι που διατηρούσε η οικογένεια στη Νορβηγία.

Πηγή: www.gazzetta.gr