Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Σαλάτα με καρπούζι, δυόσμο και φέτα

 
Υλικά

8 φλ. καρπούζι κομμένο σε κύβους
1/4 φλ. χυμό από λάιμ
μια πρέζα πιπέρι καγιέν
1/2 φλ. δυόσμο ψιλοκομμένο 
 
 
 
 


Ανθό αλατιού
προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε λίγη φέτα κομμένη σε κυβάκια

Εκτέλεση

Σε μεγάλη σαλατιέρα, ανακατεύουμε το καρπούζι με τον χυμό λάιμ και το πιπέρι καγιέν. Ακριβώς πριν σερβίρουμε, βάζουμε την φέτα, πασπαλίζουμε με τον ανθό αλατιού και το δυόσμο.