Υλικά για 2-4 άτομα
- 500 γραμμάρια κολοκυθάκια
- 200 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 500 ml γάλα
- ½ φλιτζάνι αλεύρι
- 200 γραμμάρια ανάμεικτα τριμμένα κίτρινα τυριά
- 3 αυγά
- 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
- λίγο φρέσκο δεντρολίβανο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε τα κολοκυθάκια και τα τρίβετε στη χοντρή πλευρά του τρίφτη.
- Τέλος, τα αλατίζετε και τα πασπαλίζετε με αλεύρι.
- Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, αλείφετε με ελαιόλαδο το εσωτερικό ενός ταψιού.
- Μέσα σε αυτό, τοποθετείτε τα κολοκυθάκια. Αμέσως μετά τα πασπαλίζετε με το σκόρδο.
- Βάζετε τα κολοκυθάκια στο φούρνο να ψηθούν στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
- Μόλις ψηθούν, βγάζετε από το φούρνο και τα ανακατεύετε με τα τριμμένα τυριά και το δεντρολίβανο.
- Σε ένα μπολ ή σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάτε τα αυγά.
- Στη συνέχεια, ανακατεύετε τα αυγά με το τυρί κρέμα και το γάλα.
- Αλατοπιπερώνετε το μείγμα αυτό και το ενώνετε με τα κολοκυθάκια.
- Αδειάζετε το μείγμα μαζί με τα κολοκυθάκια σε ένα πυρίμαχος σκεύος και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά.