Υλικά για 2-4 άτομα
Για τη σαλάτα
- 1 παντζάρι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 3 καρότα κομμένα σε λωρίδες
- μια χούφτα σπόρους ροδιού
- Μια χούφτα καρύδια
- 1/4 φλιτζάνι γιαούρτι
- 1/4 φλιτζανιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
- 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
- Αποξηραμένα βότανα (θυμάρι, ρίγανη, δενδρολίβανο)
- Αλάτι και πιπέρι
- 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Για τη σαλάτα- Ψιλοκόβετε τις καρότο και τα παντζάρια. Εάν δεν έχετε έναν αποφλοιωτή ζουλιέν, κόβετε τα παντζάρια κατά μήκος και μετά σε λεπτές λωρίδες.
- Σε μια σαλατιέρα ρίχνετε τα παντζάρια, τα καρότα, το ρόδι και τα καρύδια.
- Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ραντίστε τη σαλάτα. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.