Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Κέικ με μερέντα

 
Υλικά

  • 500 γρ. φαρίνα
  • 250 γρ μαργαρίνη σοφτ
  • 2 1/2 φλ. ζάχαρη






  • 3 αυγά
  • 1 1/4 φλ. γάλα
  • 2 βανίλιες
  • μερέντα
Εκτέλεση

Χτυπάμε το βούτυρο την ζάχαρη και τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα και τις βανίλιες και χτυπάμε.

Τέλος ρίχνουμε σιγά σιγά την φαρίνα ανακατεύοντας συγχρόνως.

Μόλις γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα ρίχνουμε όσες κουταλιές μερέντας θέλουμε αλλά δεν ανακατεύουμε το σπρώχνουμε απλά μέσα στο μίγμα.

Βάζουμε το μίγμα σε μια φόρμα ή ταψι κ ψήνουμε για μια ωρα περίπου, σε προθερμασμένο φούρνο και στουσ 160 βαθμους.  
thessalianews.gr