Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Αστυνομικός πυροβόλησε ηθοποιό που υποδυόταν τον ληστή - Δεν γνώριζε πως ήταν σε εξέλιξη τα γυρίσματα ταινίας - Βίντεο


Ηθοποιό που υποδυόταν ληστή πυροβόλησε ένας αστυνομικός στην Ιντιάνα, μην γνωρίζοντας πως συμμετείχε στα γυρίσματα ταινίας.

Ο... 

 
 
 
 
 
 
Jim Duff έκανε γυρίσματα στην πόλη Crawfordsville και κάποιος πολίτης φαίνεται πως ειδοποίησε την αστυνομία για να αναφέρει πιθανή ληστεία. Ο αστυνομικός Matt Schroeter είδε τον ηθοποιό να φορά μάσκα και να κρατά κάτι που έμοιαζε με όπλο.

Ο Duff έβγαινε από το κατάστημα που υποτίθεται πως λήστευε όταν ο αστυνομικός του φώναξε να ρίξει κάτω το όπλο του. Όμως ο ηθοποιός αιφνιδιάστηκε, στράφηκε προς τον αστυνομικό και τότε εκείνος τον πυροβόλησε χωρίς να τον τραυματίσει. Ο ηθοποιός πέταξε το όπλο, έβγαλε τη μάσκα του και φώναζε πως επρόκειτο για γύρισμα.

Η εταιρεία παραγωγής Montgomery County Movies – που δεν είχε ειδοποιήσει την αστυνομία πως θα έκανε γυρίσματα για σκηνή ληστείας- αποδέχθηκε την ευθύνη για το περιστατικό. «Είμαστε μια μικρή εταιρεία, κάνουμε γυρίσματα εδώ και 3-4 χρόνια και ποτέ δεν το είχαμε σκεφτεί. Απλώς πήγαμε εκεί και κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε» τόνισε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

«Συνεργαζόμαστε με την τοπική αστυνομία για να βρούμε τρόπους να αποτρέψουμε τέτοια περιστατικά στο μέλλον».

Όπως εξήγησε η αστυνομία, εκείνη τη στιγμή όλες οι κάμερες βρίσκονταν μέσα στο μπαρ όπου υποτίθεται πως γινόταν η ληστεία. Οπότε έξω δεν υπήρχε κανένα στοιχείο που να δείχνει πως πρόκειται για γύρισμα.

Ο Duff συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Το στιγμιότυπο καταγράφηκε από την κάμερα που είχε πάνω του ο αστυνομικός.