Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Στα τσίπουρα του Αλεκάκη Παναγιώτη


Άναψαν τα καζάνια, άναψαν και τα όργανα της παραδοσιακής μουσικής το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ψήναμε τα τσίπουρα του Αλεκάκη Παναγιώτη μαζί με την εκλεκτή παρέα του. Παραδοσιακά έγινε και το βράσιμο των στεμφύλων σε ρακοκάζανο της περιοχής Σβορώνου. Παραδοσιακά... 

 
 
 
 
γίνεται κάθε χρόνο και η καλλιέργεια των σταφυλιών με ήπιο πρόγραμμα φυτοπροστασίας, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον καταναλωτή. Τα δε σταφύλια είνια από εκλεκτές ποικιλίες κρασιού και πλούσιες σε αρώματα (Merlot, Cabernet, Aglanico, Garignan, Sauvignon blanc, Trebianno Toscano). Οι μεζέδες εκλεκτοί για όλα τα γούστα και για αυτούς που κρατούν τη νηστεία και για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας. Το γλέντι κράτησε πολλές ώρες με μουσική, τραγούδι και χορό μέχρι αργά το βράδυ.Ευχόμαστε να είναι καλοξόδευτο και του χρόνου με υγεία.