Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον Τσίπρα! ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στον Σταύρο Θεοδωράκη...




Ο ώριμος πρωθυπουργός Τσίπρας θα συναντηθεί με τον ώριμο Σταύρο για να συμφωνήσουν πως ωρίμασε ο χρόνος να λυθεί το Σκοπιανό με το ώριμο σχέδιο του Κοτζιά, που κατόπιν ωρίμου σκέψεως θα το φέρει στη Βουλή να το ψηφίσουν οι ώριμοι βουλευτές του Σύριζα.
Ας...  

 
 
 
 
θυμούνται πως οι ώριμοι πολιτικοί είναι σαν τα ώριμα φρούτα.
Αν δεν τα φας έγκαιρα σαπίζουν.
🤔🤔🤔

George Athanasios Tsoukaladakis
Μεγαλύτερο φτύσιμο στα μούτρα από αυτό που κάνει ο Θεοδωράκης σε όσους τον πιστέψανε με το (κ@λο)τρίψιμό του στον αλέξη δεν έχει υπάρξει.
Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ που μάζεψε αυτό το πολιτικό πτώμα και δεν το άφησε να ξεχαστεί.
Ψωνίσανε από σβέρκο.

Μαρία Χατζηκρανιωτη
Να ρωτήσω κάτι διότι είμαι από χωριό ,κάναμε εκλογές βγήκε η Φώφη,γίναμε τρία κόμματα και κάτι ψιλά ένα ,ο Θεοδωράκης γιατί μιλάει σαν αρχηγός κόμματος μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Αυτός δεν είναι δεσμός Φώφη μου αλλά επίδεσμος που κρύβει την πληγή !

Constantino Korikis
Ο Τσίπρας που μας είπε ότι δεν θεωρεί χρησιμο να τηλεφωνησει στον Ερντογάν, τηλεφώνησε στον Σταύρο για να βοηθήσει και αυτός δέχτηκε. Ο Σταύρος μολις έγινε ο δεύτερος χρήσιμος ηλίθιος του Τσίπρα μετά τον Κουβέλη. Μην γίνεις σαν το Σταύρο

Ο Τσίπρας μπορεί να το τερματίσει αν θέλει και στη συνάντησή του με τον Σταύρο να έχει και τον Κουβέλη, που χειρίζεται την υπόθεση των στρατιωτών. Έχει μία μοναδική ειδικότητα στο να τρολάρει τους χρήσιμους ηλίθιους που επιλέγει

Kyriakos Melas
Σαφώς και με ενόχλησε η δήλωση του Θεοδωράκη και εξαιρετική η τοποθέτηση της Προέδρου με σαφείς πολιτικούς όρους. Αλλά το μπούλιγκ σε βάρος του με βρίσκει κάθετα αντίθετο, ειδικά από όσους πριν λιγότερο από ένα χρόνο έβλεπαν με θετικό μάτι κάποιες άλλες περίεργες συμπορεύσεις . Αυτός είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης , αυτός ήταν και το 15 , αυτός ήταν και το 17 , αυτός είναι και σήμερα. Στον ίδιο τόπο ζούμε, την πρόσφατη μνήμη μας δεν την έχουμε απωλέσει και το διαδίκτυο μας προσφέρει τις υπηρεσίες του . Γιατί περισσεύει η υποκρισία . Και πολύ περισσότερο γιατί στόχος δεν ήταν ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης . Αλλού ήταν η στόχευση !

O Thanasis Filippopoulosσκανταλιάρης.
Λέτε να βοηθήσει ο Σταύρος τον Αλέξη να μας σώσει;;;; Στη θέση του Πάνου;;;;;

Νίκος Ανδρίτσος
Στην χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ο Αλ. Τσίπρας απέρριψε την πρόταση Μητσοτάκη για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, ωστόσο σήμερα μάλλον το ξανασκέφτηκε και κάλεσε τον Σταύρο Θεοδωράκη να την συζητήσουν την Δευτέρα. Πρόσκληση που έγινε αποδεκτή αστραπιαία, ακόμα και πριν χτυπήσει το τηλέφωνο...
Το ότι η προοπτική μιας ενωμένης κεντροαριστεράς ανησυχεί τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν γνωστό. Το που μπορεί να φτάσει για να την υπονομεύσει, το ανακαλύπτουμε.
Με όρους πολιτικής ευπρέπειας, δεν καλείς κατά μόνας έναν από τους βασικούς εταίρους μιας παράταξης μια εβδομάδα πριν το ιδρυτικό της συνέδριο.
Αλλά ποιος είπε ότι υπάρχουν ακόμα «όροι» στο πολιτικό παιχνίδι και ακόμη περισσότερο «ευπρέπεια»;

Stathis Kalogeropoulos
Θα δούμε Θεοδωράκη Υπουργό με αναπληρωτή Αντώναρο και θα είναι μέρα μεσημέρι 
 
press-gr