Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ


Ένα πολύτιμο εργαλείο στη σχέση Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) με την κοινωνία, αποτελεί πλέον η επιστημονική έρευνα που πραγματοποίησε και την παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Μαρτίου 2018, η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης και Συστημάτων Εφοδιασμού Κατερίνης (Logistics) του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας.

Είναι...




η δεύτερη καθόλα τεκμηριωμένη και άρτια από κάθε πλευρά επιστημονική έρευνα που πραγματοποιεί την τελευταία πενταετία, το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Κατερίνης και η οποία υλοποιήθηκε από τη συνεργασία φοιτητών του Τ.Ε.Ι. και εθελοντών του ΟΡ.ΦΕ.Ο.

Την έρευνα που αναδεικνύει και ταυτολογεί το προφίλ αλλά και τις αντιλήψεις των θεατών του Φεστιβάλ Ολύμπου, συντόνισαν από πλευράς Τ.Ε.Ι. ο επιστημονικός συνεργάτης-καθηγητής marketing, Ευάγγελος Λιούτας και από τον τομέα εθελοντισμού του ΟΡ.ΦΕ.Ο. και παράλληλα γραμματέα του Ιδρύματος, η Σοφία Δεληγιαννίδου. Ο κ. Λιούτας είχε συνεργάτες τους φοιτητές, Βασίλη Ντάνο, Χριστίνα Τορτοπίδου και Γεώργιο Πετρόπουλο, ενώ η κ. Δεληγιαννίδου τους εθελοντές, Χριστιάννα Φανούλη, Μάριο Φανούλη, Κυριακή Τορτοπίδου, Χριστίνα Τορτοπίδου, Νικόλαο Προβατίδη και Πηνελόπη Παρτάλα.

Στη συλλογή των στοιχείων που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2017, συμμετείχαν απαντώντας στο ερωτηματολόγιο επτακόσιοι τέσσερεις θεατές.

Στην προσφώνησή του ο πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης και Συστημάτων Εφοδιασμού Κατερίνης (Logistics) του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτριος Τριανταφύλλου, επισήμανε: « Η έρευνα υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΟΡ.ΦΕ.Ο. από το Τ.Ε.Ι. Κατερίνης και με την εθελοντική προσφορά του καθηγητή marketing, Ευάγγελου Λιούτα. Στην ερευνητική υποστήριξη συμμετείχαν επίσης εθελοντικά φοιτητές και εθελοντές του Οργανισμού με το συντονισμό της γραμματέας μας, Σοφίας Δεληγιαννίδου. Συγκεντρώθηκαν τα αποτελέσματα και η όλη επιστημονική επεξεργασία, ενώ η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από τον κ. Λιούτα. Είναι η δεύτερη έρευνα που ολοκληρώνει το Τ.Ε.Ι. Κατερίνης σε συνεργασία με τον ΟΡ.ΦΕ.Ο. Ελπίζω ότι η έρευνα αυτή είναι σημαντική για την βελτίωση των υπηρεσιών του Φεστιβάλ Ολύμπου, αλλά και την εν γένει ανάπτυξη του κορυφαίου πολιτιστικού φορέα της Πιερίας.»