Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Έδειξε το sex tape στους φίλους του και του έκοψε τα γεννητικά όργανα με κλαδευτήρι

 
Τρομακτική επίθεση στον σύντροφό της που έδειξε το sex tape τους στους φίλους του. Του έκοψε τα γεννητικά όργανα με κλαδευτήρι.

H 26χρονη... 

 
 
 
Brenda Barattini κατηγορείται πως έκοψε το 90% του πέους του 40χρονου συντρόφου της Sergio Fernandez. Υποστηρίζει πως το έκανε επειδή μοιράστηκε sex tape τους με τους φίλους του.

Επιτέθηκε στον εραστή της ενώ κοιμόταν τον Νοέμβριο του 2017, αφήνοντάς τον μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η άγρια επίθεση έγινε στην πόλη Cordoba στον Καναδά, με τον 40χρονο να χάνει το 90% του πέους του. Τι είπε μέσα από το κελί

Η αρχιτέκτονας αποκάλυψε σε συνέντευξή της μέσα από το κελί όπου κρατείται γιατί του επιτέθηκε. «Του έκοψα το πέος αλλά όχι εντελώς. Τον τραυμάτισα. Έφυγα για να ζητήσω βοήθεια. Δεν ήθελα να του συμβεί τίποτα. Φοβάμαι και το αίμα πέρα από αυτό».

Ανέφερε πως πλήγωσε τα αισθήματά της όταν διέρρευσε sex tape τους στους φίλους του.

O Felipe Trucco, ένας από τους δικηγόρους του 40χρονου, δήλωσε πως ο πελάτης του εξακολουθεί να χρειάζεται περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό.

Οι αστυνομικοί δεν πιστεύουν πως η Barattini έμενε στο διαμέρισμά του όταν του επιτέθηκε. Πιστεύουν ότι μπήκε σπίτι του τις πρώτες πρωινές ώρες πριν τον ακρωτηριάσει.

Δεν έχει καταστεί σαφές αν οι γιατροί εντόπισαν το κομμένο πέος του 40χρονου και αν κατάφεραν να το κολλήσουν.

Πηγή: Dailymail