Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Προκαλούν οι «Τσάμηδες»: Οργανώνουν πορεία στην Ηγουμενίτσα – διαδήλωση διοργανώνουν οι κάτοικοι της Θεσπρωτίας

 
Πορεία προς τα ελληνικά σύνορα διοργανώνουν το Σάββατο 23 Ιουνίου διάφορες οργανώσεις «Τσάμηδων» μαζί με άλλες ανθελληνικές οργανώσεις Αλβανών. Η... 
 





πορεία θα ξεκινήσει από ένα μνημειακό συγκρότημα που έχουν ανεγείρει οι Αλβανοί για τα ανύπαρκτα θύματα των «Τσάμηδων» από τις…ελληνικές θηριωδίες στο χωριό Τζάρα, Νότια των Αγίων Σαράντα. 
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων για τα ανύπαρκτα θύματά τους θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το Μαυρομάτι. Ανάλογες πορείες έχουν πραγματοποιήσει και στο παρελθόν, αλλά αυτήν την φορά οι διοργανωτές λένε ότι δεν θα σταματήσουν στον συνοριακό σταθμό αλλά θα κατευθυνθούν προς την Ηγουμενίτσα. 
Όμως οι κάτοικοι της Θεσπρωτίας έχουν αποφασίσει να αντιδράσουν και έχουν δραστηριοποιηθεί σε μία οργάνωση θυμάτων από τις θηριωδίες των μουσουλμάνων «Τσάμηδων» και οργανώνουν αντιδιαδήλωση ώστε να σταματήσουν οι θύτες Αλβανοί να παρουσιάζονται ως θύματα. 
Βλέπουν οι Αλβανοί τη υποχωρητικότητά μας απέναντι στους Τούρκους και τους Σκοπιανούς και σκέφτονται τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. τα δίνει όλα γιατί να μην πάρουμε και εμείς κάτι. Γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι η αντίδραση της κυβέρνησής μας θα είναι μία χαλαρή διαμαρτυρία προς τους Διεθνείς Οργανισμούς και ένα ακόμη «αυστηρό μήνυμα» του Προκόπη Παυλόπουλου. Ελπίζουμε οι Έλληνες που θα αντιδράσουν με αντιδιαδήλωση να μην κατηγορηθούν σαν «ακροδεξιοί» και «ρατσιτσές»....
 
elkosmos.gr