Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΠΙΕΡΙΑ: Τρεις σημαντικές εκδηλώσεις μέσα σε μόλις τρεις μέρες για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 
Τρεις σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις - παρεμβάσεις για τη Μακεδονία μέσα σε τρεις μόλις μέρες πραγματοποιήθηκαν στην Πιερία με πρωτοβουλία Πολιτιστικών Συλλόγων της Πιερίας. Οι...  





ενημερωτικές ομιλίες του Στρατηγικού Αναλυτή Νίκου Λυγερού του του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Γιώργου Τάτσιου την Παρασκευή και το Σάββατο στην Εκάβη στην Κατερίνη, καθώς και η δυναμική επίσης ενημερωτική παρέμβαση την Κυριακή στα διόδια της Λεπτοκαρυάς ήταν σημαντικές κινήσεις για τη συνέχιση και την ένταση του αγώνα των Μακεδόνων στην Πιερία και δείχνουν τη δυναμική που αναπτύσσουν με την αγωνιστική δράση τους οι πρωτοβουλίες των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων που μπαίνουν μπροστά στον αγώνα υπεράσπισης των εθνικών δικαιωμάτων του λαού μας.
Μετά την τεράστια λαϊκή συγκέντρωση στην πλατεία δημαρχείου της Κατερίνης με τη στήριξη του δήμου Κατερίνης και της Μητρόπολης Κίτρους, την πρωτοφανή σε όγκο μαχητική πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ που διοργάνωσαν Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Πιερίας, ο αγώνας του ελληνικού λαού ενάντια στην ανθελληνική συμφωνία των Πρεσπών κλιμακώνεται συνεχώς.

Τ.