Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Παγωτό πεπόνι με μέλι και γιαούρτι


Το αγαπημένο μας πεπόνι…

  

  

 παγώνει και γίνεται ακόμα πιο νόστιμο!​

Τι θα χρειαστούμε:

500 γρ. πολτοποιημένη σάρκα πεπονιού
500 γρ, γιαούρτι πλήρες
125 γρ. μέλι θυμαρίσιο

Εκτέλεση:

Σε μπλέντερ βάζουμε το πεπόνι καθαρισμένο, το γιαούρτι και το μέλι. Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν όλα μαζί, τα βάζουμε σε παγωτομηχανή ή τα παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει το μείγμα και το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές να αφρατέψει.