Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Ελεύθεροι οι Τούρκοι στην φυλακή οι Έλληνες


Ελεύθεροι αφέθηκαν τελικά οι τέσσερις Τούρκοι που συνελήφθησαν στα σύνορά μας σε στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη. Τους ...  

επιβλήθηκε ποινή τριών μηνών με τριετή αναστολή, και τους άφησαν γιατί, λένε δεν υπήρχε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο στα ποινικά τους Μητρώα. Οι δύο εξ αυτών δήλωσαν δημοσιογράφοι που έκανα ρεπορτάζ για την Τουρκάλα που χάθηκε στον Έβρο με τα παιδιά της και χάθηκαν και αυτοί. 
Οι Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται όμηροι των Τούρκων είχαν βεβαρημένο ποινικό μητρώο μήπως; Όχι βέβαια αλλά η εθελοδουλία των κυβερνώντων και η απέχθειά τους για κάθε τι εθνικό τους εμποδίζει να απαντήσουν στην Τουρκία με το ίδιο νόμισμα. 
Φυσικά όταν πρόκειται για Έλληνες που διαμαρτύρονται συλλήψεις και κρατήσεις γίνονται. Όπως στην περίπτωση των νέων της «Δράσις-ΚΕΣ» που διαμαρτυρήθηκαν κατά την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στην μεγαλόνησο, θεωρώντας, και πολύ σωστά, ότι δεν μπορείς να στηρίζεις την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, να υπογράφεις όλα αυτά που υπογράφεις και να θεωρείς τον εαυτό σου πατριώτη και το κόμμα σου πατριωτικό. Στην Ελλάδα του σήμερα όμως ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά και αυτοί που είναι μονίμως αδικημένοι είναι οι Έλληνες.

elkosmos.gr