Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΠΡΟΣ ΕΝΤΑΞΗ στο "Κίνημα Αλλαγής" ο Στάθης Παναγούλης


Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο «Μικροπολιτικός» σήμερα στα ΝΕΑ ο Στάθης Παναγούλης έχει κάνει κινήσεις προσέγγισης και ενδιαφέρεται να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝ.ΑΛ. Οπως... 

 
 
 
 
γράφει ο «Μικροπολιτικός» ο ανεξάρτητος -πρώην ΣΥΡΙΖΑ- βουλευτής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, με την τυπική ανακοίνωση να είναι πολύ κοντά. Στη Χ. Τρικούπη υπάρχουν επιφυλάξεις για την συγκεκριμένη «μεταγραφή» λόγω των θέσεων που έχει διατυπώσει κατά καιρούς ο κ. Παναγούλης. Σε κάθε περίπτωση όμως θέλουν να σηματοδοτήσουν ένα κλίμα «επιστροφών» στελεχών ως απάντηση στην αποχώρηση του Ποταμιού.

Ο Στ. Παναγούλης το 1977 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Β' Αθήνας. Μετείχε στην πρώτη κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 ως Υφυπουργός Εσωτερικών, θέση που κράτησε ως τις 31 Αυγούστου 1982, ενώ στις 8 Σεπτεμβρίου 1982 διαγράφηκε από το κόμμα και παρέμεινε ανεξάρτητος βουλευτής. Συνεργάστηκε με το ΚΚΕ στις εκλογές του 1985 και εξελέγη βουλευτής του.

Στις εκλογές του Ιουνίου 2012 εξελέγη στην Β' Αθήνας με ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το 2105. Στις 19 Νοεμβρίου 2015 διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ από τον οποίο στη συνέχεια αποχώρησε.