Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Κεφτεδάκια κοτόπουλου με σως γιαουρτιού


Υλικά

500 γρ. κιμά από στήθος κοτόπουλο
1 ξερό κρεμμύδι
1 πακέτο γαλέτα 

 
 


 
2 κ. σούπας κουάκερ
4 φύλλα δυόσμου
μαϊνανός
2 αυγά
Αλάτι, πιπέρι, κάρυ
Ελαιόλαδο

Για τη σως γιαουρτιού

2 κεσεδάκια γιαούρτι
Άνηθο
Χυμό από 1/2 λεμόνι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και από τη γαλέτα χρησιμοποιούμε το 1 φλιτζάνι. Επίσης στο μίγμα βάζουμε μόνο το ένα αυγό, το άλλο είναι για το πανάρισμα. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια, στη συνέχεια τα βουτάμε στο αυγό και μετά τα περνάμε από τη γαλέτα. Τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για 1/2 ώρα περίπου. Η συνοδευτική σως φτιάχνεται ανακατεύοντας όλα τα υλικά.