Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ - ΦΩΤΟ


Σύσσωμη η τοπική κοινωνία μέσω των εκπροσώπων της σε φορείς εκφράστηκε σήμερα ξεκάθαρα και ξάστερα στην συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Κατερίνης που έλαβε χώρα με την παρουσία του... 
 
 


δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, της προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ευαγγελίας Ξυπτερά, του υποψηφίου δημάρχου Κατερίνης Θανάση Λιακόπουλου, τουριστικών επαγγελματιών και πολιτών οι οποίοι αποφάνθηκαν ομόφωνα: ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ! 
Έδωσαν έτσι απάντηση στις πληροφορίες που ήθελαν Σκοπιανό επιχειρηματία σε συνεργασία με ΜΚΟ και τις ευλογίες του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής να επιδιώκουν να γεμίσουν τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Ολυμπιακής Ακτής με μετανάστες που απελάθηκαν από την Γερμανία.
Το μήνυμα που βγήκε από την σημερινή συνεδρίαση είναι ότι όλοι είναι στην ίδια γραμμή αγώνα για την διαφύλαξη με κάθε τρόπο του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας. 
 Ο αναπληρωτής δημάρχου κ. Λεμονόπουλος ανέφερε ότι μίλησε με δικηγόρο μέσα από το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής και του είπε ότι έχει εντολή από το υπουργείο να προχωρήσει σε διαγωνισμούς για ενοικιάσεις κατοικιών στην Πιερία.