Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Ετήσιος Χορός Θρακικού Γανόχωρα


 
Με μεγάλη επιτυχία και σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας, στην αίθουσα δεξιώσεων Άρια.

Αυτή...  

 
 
 
 
 
 
τη φορά είχαμε στην ορχήστρα το μουσικό σχήμα Ακριτικός Ήχος, που για πρώτη φορά εμφανίστηκε στην Κατερίνη και κράτησε τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τιμήσαμε έναν ξεχωριστό Γανοχωρίτη τον κύριο Μηλιάτη Σωτήρη που επί πολλά έτη μαγείρευε την φασολάδα στα κούλουμα.

Ο Χοροδιδάσκαλός μας κ. Ρέμπας Γιώργος και τα χορευτικά μας τμήματα Παιδικό και Εφηβικό, ''έκλεψαν'' την παράσταση και παρουσίασαν ένα εξαιρετικό χορευτικό πρόγραμμα.
 
 
Οφείλουμε ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , στους πολιτιστικούς συλλόγους και που μας τίμησαν με την παρουσία τους : Κόρες Πιερίων ''Οι Κατερινιώτισσες'', οι Αηδημητρινοί, Νοσταλγοί της Παράδοσης, Χορευτικός Όμιλος Κατερίνης, Θρακική Εστία, το φιλοζωικό σωματείο ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Κίτρους, το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης ''Ξαθέρι'', η Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών, Μικρασιάτες Πιερίας, ο όμιλος φίλων της φύσης Μαστόδοντας-Νεοκαισάρεια, οι Κουμπαγιώτες Κορινού και ο σύλλογος Άνω Αγίου Ιωάννη ''Άργος''.
 
 
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πόπη Τζουμέρκα - Μπατάλα, τον πρόεδρο του Ο.Π.Π.Α.Π κ. Θεόδωρο Παυλίδη, τους αντιδημάρχους κ. Παπαζιώγα και Πιπίτσα Μακρίδου, τον δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης κ. Λιακόπουλο Θανάση, τους δημοτικούς συμβούλους κ. Μακρίδη Νίκο, Παπαδημητρίου Μάκη, Περικλή Αμοιρίδη και τον πρόεδρο του χωριού μας κύριο Μαντονίτσα Γιάννη. Η αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρίδου εκπροσωπήθηκε από τον Ολυμπιονίκη μας κύριο Σάββα Καρυπίδη ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Άννα - Μάνη Παπαδημητρίου, κ. Φώντας Μπαραλιάκος και Μπέης Δημήτρης.

 
 
Όπως πάντα, δίπλα μας, ο κύριος Μοσχολούρης Απόστολος που κατέγραψε με τον φακό του την όμορφη βραδιά και φυσικά ευχαριστούμε τον κ. Σταθακόπουλο Πέτρο με την Kappa News για το εκτενές ρεπορτάζ καθώς επίσης και τον ''Οδηγό Πιερίας'' για τις εξαιρετικές φωτογραφίες.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά, τους δεκάδες χορηγούς που υποστήριξαν και φέτος τον χορό μας.


Το Δ/Σ Θρακικού Γανόχωρας

Αναστασιάδης Θωμάς
Σουλής Λευτέρης
Μπαλαμπάνη Χριστίνα
Δημήτρης Τουμλελές
Ανατολίτης Στέργιος
Ανθή Λυκίδου
Άννα Καλλιμάνη
Περίφανος Νίκος
Ελένη Αφατζάνη