Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Ήταν όλα ποίηση! Στην εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα ποίησης



Ποιητική μουσική … ποιητικά τραγούδια από την Ορχήστρα Νέων Δίου και τη Χορωδία Ολύμπια Ωδή

Με τη σφραγίδα του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, την υποστήριξη της Β/μιας Εκπαίδευσης Πιερίας και της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην κατάμεστη αίθουσα... 
 


του πνευματικού κέντρου ο Άγιος Φώτιος, με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα ποίησης.

Την εκδήλωση προλόγισαν εκ μέρους της Μητρόπολης ο αρχιμανδρίτης κ. Παύλος Ντούρος, για την Β/μια Εκπαίδευση χαιρέτησε η κ. Μιράντα Παππά, ενώ για το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, ο κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος.
Ποιήματα διάβασαν οι ηθοποιοί Θωμάς Βελησσάρης και Ιωάννα Σούκου, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης,Γιώργος Χ, Χανδόλιας.  


Η εκδήλωση άνοιξε με την χορωδία Ολύμπια Ωδή που διυύθυνε η Έφη Δήμου, για να παραλάβει μετά τη σκυτάλη, η Ορχήστρα Νέων Δίου, με μαέστρο το Νίκο Πατρή. Τα τραγούδια ερμήνευσαν ο Αλέξης Ηλιάδης, η Φιλιώ Σέρβου και ο Βασίλης Τσαχουρίδης.

Κατά γενική ομολογία όλων των παρευρισκομένων, ήταν μια κατακληπτική εκδήλωση, αντάξια της σημασίας του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας ποίησης.

Συγχαρητήρια στο Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, που μας συνήθισε σε εκδηλώσεις ανώτερου επιπέδου και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης.