Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Γ. Νταντάμης: «Οι Κατερινιώτες είμαστε μια ομάδα. Μαζί στον αγώνα για τον Δήμο που αξίζουμε»


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ένθερμη υποδοχή επιφύλαξαν επαγγελματίες και δημότες στον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης Γιώργο Νταντάμη, το πρωί του Σαββάτου, κατά την επίσκεψή του μαζί με μέλη του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα», στην Λαϊκή Αγορά και την οδό Εθνικής Αντιστάσεως Κατερίνης.




«Μόνιμη Στεγασμένη Λαϊκή Αγορά»

«Η λαϊκή αγορά μας είναι σύμβολο ετών. Είναι ζωντανό κύτταρο της τοπικής μας κοινωνίας. Απαντώντας στο πάγιο αίτημα πωλητών και καταναλωτών εντάξαμε στο πρόγραμμά μας τη δημιουργία μόνιμης στεγασμένης Λαϊκής αγοράς με όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις και παροχές για εμπόρους και επισκέπτες και με πρόβλεψη για ηλικιωμένους και άτομα με δυσκολία στη μετακίνηση (ΑμεΑ, παιδικά καρότσια, κλπ)», σημείωσε ο κ. Νταντάμης.

«Θέλουμε την Κατερίνη της δημιουργίας, που μπορεί να κρατήσει εδώ τα παιδιά μας»

Με καταστηματάρχες της οδού Εθνικής Αντιστάσεως συνομίλησε ο κ. Νταντάμης ακούγοντας τα προβλήματα και παράπονά τους. Μια οδός που άλλοτε έσφυζε από επαγγελματική δραστηριότητα, σήμερα ένα στα δύο καταστήματα έχουν βάλει λουκέτο.

«Θέλουμε να στηρίξουμε το επιχειρείν για να κρατήσουμε εδώ τα παιδιά μας. Χρειαζόμαστε την ανάπτυξη για να μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα μπροστά. Απλοποιούμε τις διαδικασίες των νέων παραγωγικών επιχειρήσεων και προσφέρουμε επιπλέον συμβουλευτική υποστήριξη στους νέους αγρότες-κτηνοτρόφους και επιχειρηματίες. Εξομαλύνουμε με αναλογικότητα τα δημοτικά τέλη των επιχειρήσεων. Ιδρύουμε Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για την έγκαιρη και αποτελεσματική απορρόφηση των Ευρωπαϊκών κονδυλίων για την κοινωνική, πολιτική και τοπική ανάπτυξη. Αυτές είναι μερικές από τις προτάσεις μας. Είμαστε δίπλα σας», δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» για τον Δήμο Κατερίνης.