Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 2018 και είναι επίκαιρο εν όψει της δεύτερης Κυριακής: Εναλλακτική λύση ο στρατηγός


Επαναδημοσιεύουμε άρθρο που είχε γράψει ο αναγνώστης Ν.Τ. στην Λευτεριά τον Οκτώβριο του 2018, το οποίο μετά την εντυπωσιακή εκλογή του στρατηγού Ανέστη Μανώλα την πρώτη Κυριακή και εν όψει της δεύτερης Κυριακής είναι λίαν επίκαιρο:

Εναλλακτική λύση ο στρατηγός
Εναλλακτική λύση φαίνεται να δίνει η υποψηφιότητα του στρατηγού Ανέστη Μανώλα για δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού σε όσους μέχρι πρότινος δεν ήταν ικανοποιημένοι με την επικρατούσα κατάσταση και να αποτελεί διέξοδο σε όσους βρίσκονταν σε δίλημμα για το ποιον θα ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019. Ο... 


στρατηγός ξεκινάει καταρχάς με σταθερές βάσεις από τις δύο κωμοπόλεις της Βόρειας Πιερίας, το Αιγίνιο από όπου κατάγεται η μητέρα του και τον Κολινδρό, από όπου κατάγεται ο πατέρας του και από εκεί και πέρα συνεχίζεται με ικανοποιητικό ρυθμό η προσπάθεια εξάπλωσης και στα υπόλοιπα διαμερίσματα του δήμου Πύδνας Κολινδρού.
Τα έως τώρα υπάρχοντα στοιχεία δείχνουν ότι η αποδοχή προς το πρόσωπο του στρατηγού αυξάνεται μέρα με τη μέρα, ενώ παράλληλα συνεχίζεται και η συγκρότηση του συνδυασμού με ικανά στελέχη που θα φέρουν την αλλαγή στον πιερικό βορρά.

Ν.Τ.