Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύεται με την πρώην σύζυγο του Αμπράμοβιτς



Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με πολλές επιτυχίες στο γυναικείο φύλο και με ερωτικές περιπέτειες. Η... 

 
 
Πάρις Χίλτον, η Μέρι Κέιτ Όλσεν, ακόμα και η πριγκίπισσα Μαντλίν, κόρη του βασιλιά της Σουηδίας Γκουστάβο, συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κυρίες που υπέκυψαν στη γοητεία του.

Αν και ατίθασος, φαίνεται ότι βρήκε τον δάσκαλό του στο πρόσωπο της Ντάσα Ζούκοβα, της πρώην συζύγου του Ρώσου μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς. Η Ντάσα Ζούκοβα και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς παντρεύτηκαν το 2008 και απέκτησαν δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Τον Αύγουστο του 2017 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του. Η Ρωσοαμερικανίδα επιχειρηματίας είναι συλλέκτρια έργων Τέχνης, εκδότρια περιοδικού κα φιλάνθρωπος. είναι η ιδρύτρια του Garage Museum of Contemporary Art και εκδότρια του Garage Magazine.

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκονα είναι ζευγάρι τα τελευταία δυο χρόνια και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Gala, ο Έλληνας κροίσος και η 37χρονη με τη διπλή υπηκοότητα (Ρωσίδα-Αμερικανίδα) μοιράζονται πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Σύμφωνα με την περιγραφή του περιοδικού, πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος μπήκε στο κατάστημα του ιστορικού οίκου διαμαντιών Harry Winston στη New Bond Street στο Λονδίνο και λίγη ώρα αργότερα έφυγε με ένα κουτί με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο που κοστίζει μια ολόκληρη περιουσία.

Το περιβάλλον του Σταύρου Νιάρχου, οι παιδικοί του φίλοι, έχουν αντιληφθεί και το συζητούν ότο τους τελευταίους μήνες είναι πολύ ευτυχισμένος και η πρώην κυρία Αμπράμοβιτς είναι υπεύθυνη για αυτό. Η σχέση αυτή δεν είναι ακόμα ένας έρωτας του Έλληνα jet setter, αλλά σκέφτεται σοβαρά τον γάμο.

Πάντα σύμφωνα με το περιοδικό, αυτές τις ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στην ιταλική Ριβιέρα.

thetoc