Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Οι συμμαχίες και οι συνεργασίες μπορούν να αποβούν θετικές, μπορούν όμως να αποβούν και μοιραίες


Δεν θα το ήθελα, αλλά και ούτε είμαι εγώ αυτός που θα αξιολογήσει ούτε τον αγαπητό μου φίλο και αξιόλογο ως άνθρωπο κ. Γιώργο Νταντάμη, αλλά ούτε και τον κ. Κώστα Κουκοδήμο και βουλευτή επί σειρά ετών που διεκδικεί δυναμικά την εκλογή του για Δήμαρχος Κατερίνης.
Αλλά η πραγματικότητα είναι μια, και αυτή είναι πως... 

το εκλογικό αποτέλεσμα 24% του συνδυασμού "Ανανέωση Τώρα" του κ. Γ. Νταντάμη είχε ψηφοφόρους από όλες τις κομματικές πλευρές αλλά ένα πιο μεγαλύτερο ποσοστό του αριστερού χώρου όπως ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό το ποσοστό λοιπόν, υποδέχτηκε αρνητικά την όλη αυτή σύμπραξη και απόφαση του συνδυασμού για την συνεργασία τους με τον συνδυασμό "Εκκίνηση" του κ. Κώστα Κουκοδήμου.
Και αυτό έγινε διότι όταν κατευθύνετε ένα κομμάτι με συγκεκριμένες κομματικές ιδεολογίες προς μια διαφορετική κατεύθυνση, προσκρούουν συγκρούσεις αντιπάθειες και αρνητικά αποτελέσματα.
Η Δημοκρατία ορίζει ελεύθερες επιλογές και ελεύθερες αποφάσεις.
Η Δημοκρατία ορίζει ελεύθερη βούληση ελεύθερη σκέψη και ελεύθερη άποψη.
Δεν είναι σκόπιμο αλλά ούτε και σύμφωνο με τις αρχές μας, να σας υποδείξουμε ποιον να ψηφίσετε η να επιλέξετε στον δεύτερο γύρο για να αποτελέσει Δημοτική αρχή του Δήμου μας, έγραψε σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δίου Ανατολικού Ολύμπου Πέτρος Κιάφας όπως και άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι στις ανακοινώσεις τους.
Κάποιοι λοιπόν έπραξαν λανθασμένα και κάποιοι άλλοι σωστά και λογικά.

Την Κυριακή λοιπόν θα λάμψει η αλήθεια και η απόφαση των πολιτών στην κάλπη.
Διότι πάντοτε το πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο πολίτης με την επιλογή του.

Παναγιώτης Η.Σιδηρόπουλος.