Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Θωμάς Αναστασιάδης - Παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας!


Ο Θωμάς Αναστασιάδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Πολίτες Σε Δράση του κ. Σάββα Χιονίδη. Ο Θωμάς διεκδικεί την ψήφο των δημοτών με το σύνθημα «Παίρνουμε τις τύχες στα χέρια μας» και παρουσιάζει τους 3 τομείς με τους οποίους θέλει να ασχοληθεί και να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του. 



· Ως Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου απέκτησα την εμπειρία και γνωρίζω τη σημασίας της ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Μεταλαμπαδεύουμε στα παιδιά μας τα ήθη και τα έθιμα των προγόνων μας και κάνουμε την Κατερίνη την πόλη όπου θα χτυπά όλο τον χρόνο η καρδιά της παράδοσης των ελληνικών φυλών, με πλήθος δράσεων. Στόχος μου, η ανάδειξη της ελληνικής κουλτούρας και η προσέγγιση ντόπιου αλλά και ξένου τουρισμού.

· Ως επιχειρηματίας, ζω και εγώ τα προβλήματα και το εχθρικό, συνήθως, περιβάλλον, στο οποίο κινείται κάθε ελεύθερος επαγγελματίας. Κατά την περίοδο της κρίσης, πήραμε μοναδικά μαθήματα ζωής, γνώσεις και εμπειρίες. Μάθαμε από τα λάθη και τις παραλείψεις μας. Από όποιο πόστο και να έχω, θα διεκδικώ πάντα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ωφελεί τον Συνδημότη Ελεύθερο Επαγγελματία!

· Κάνουμε τον Δήμο μας πρότυπο στο ζήτημα της διαχείρισης των αδέσποτων. Ως επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων και σε συνεργασία με μια ομάδα έμπειρων φιλόζωων υλοποιούμε το σχέδιο που επεξεργαζόμαστε χρόνια τώρα.

Κανένα ζώο καταδικασμένο να ζει σε ένα κλουβί!

Κανένας άστεγος σκύλος στο κέντρο της πόλης!

Κανένα άστεγο ζώο στις τουριστικές περιοχές!

Η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα είναι δείγμα πολιτισμού.