Εύκολα, νόστιμα, θρεπτικά και με λίγες θερμίδες, αυτά τα μπιφτέκια γαλοπούλας θα γίνουν τα αγαπημένα σας!
Yλικά
Διαδικασία
- 1 κιλό κιμά γαλοπούλας
- 3 αβγά
- 150 γραμμ. βούτυρο
- 200 γραμμ. παρμεζάνα
- 200 γραμμ. φρυγανιά τριμμένη
- 1 κρεμμύδι μέτριο (ψιλοκομμένο)
- 1 χούφτα άνηθο (ψιλοκομμένο)
- 20 γραμμ. τζίντζερ (ψιλοκομμένο)
- Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
- Λιώνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και έπειτα προσθέτετε το κρεμμύδι, το τζίντζερ και τον άνηθο, τα σοτάρετε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι και τα αφήνετε να κρυώσουν.
- Σε ένα μπολ τοποθετείτε τον κιμά, τα αβγά, την παρμεζάνα, τη φρυγανιά και το βούτυρο με το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, αλατοπιπερώνετε και ζυμώνετε καλά.
- Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Πλάθετε μπιφτέκια και τα βάζετε . Ψήνετε μέχρι να ροδίσουν. Μπορείτε να τα ψήσετε και στη σχάρα.