Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Κ.Γκιουλέκας: «Εφόσον δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό, γιατί το κράτησαν κρυφό;» - ΒΙΝΤΕΟ


«Δεν είναι δυνατόν να στοχοποιείς επιχειρηματίες, μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφους επειδή αποκαλύπτουν τα ψέματά σου!
Δηλαδή όσοι επιχειρηματίες υπηρετούν τον Αλέξη Τσίπρα είναι καλοί και είναι κακοί οι δημοσιογράφοι που ανακάλυψαν ότι μετά την τραγωδία στο Μάτι όπου θρηνήσαμε 102 θύματα ο πρωθυπουργός, ως γνήσιος αριστερός, τιμώντας την πολιτική καταγωγή του, έκανε διακοπές στην πολυτελή θαλαμηγό εφοπλιστή με πούρα;
Μιλάμε για εθνική ντροπή!», σχολίασε χαρακτηριστικά ο... 

 
 
αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας μιλώντας στην εκπομπή "ΣΗΜΕΡΑ" του ΣΚΑΪ.

«Εφόσον δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό, όπως λένε όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το κράτησαν κρυφό; Ας έβγαινε ο Αλέξης Τσίπρας να πει στις οικογένειες των καμένων ανθρώπων του Ματιού ότι κάνω διακοπές στην θαλαμηγό εφοπλιστή!», τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και συνέχισε:

«Εάν αυτή η κυβέρνηση έχει περάσει κάτω από τον πήχη σε όλες τις περιπτώσεις, με κάποιους Πολάκηδες που ευτελίζουν τον δημόσιο βίο δεν φταίνε όλοι οι υπόλοιποι που απλώς δείχνουν το φαινόμενο και λένε "φτάνει πια, μην το συνεχίζετε"!»

Ερωτηθείς για τα πρόσφατα ντοκουμέντα που είδαν το το φως της δημοσιότητας σχετικά με την τραγωδία στο Μάτι:

«Αποδεικνύεται ότι ήξεραν για νεκρούς από το απόγευμα και στις 11 και μισή το βράδυ έκαναν ξεδιάντροπα σόου!
Ή υπάρχει ένας πρωθυπουργός που τον κοροϊδεύουν οι υπουργοί του ή ένας πρωθυπουργός εξαπατά τον ελληνικό λαό!
Έπαιξαν ένα κακοστημένο θέατρο στις πλάτες των καμένων του Ματιού και των ανθρώπων που θρηνούσαν κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει. Ξεφτίλα πραγματική!».